Bemanningsmail

21 juli 2021
Hoi [subscriber:firstname | default:reader]!

We varen weer! Bij deze drie need-to-knows voor de bemanning.

1. Onderhoudsheet
Nu we weer varen gaat ons scheepje ook weer wat onderhoud behoeven. Om dit te organiseren hadden we (pre-corona) de onderhoudsgooglesheet in het leven geroepen. De oproep is om deze weer actief te gaan gebruiken. Dit is noodzakelijk voor het overzicht en om te zorgen dat klussen opgepakt worden. Dus:
- voor je weekend/dagtocht even kijken of er nog iets instaat wat je op kan pakken en
- aan het einde van je dagtocht/weekend de onderhoudsdingen hierin noteren en de volgende schipper en maat hierop wijzen/het toelichten bij de overdracht.
Op die manier kunnen we het schip gezamenlijk onderhouden. IJsbrand en Maarten hebben bijvoorbeeld de klus om een nieuwe nagelbank te regelen opgepakt. Dank daarvoor! De link naar de sheet staan onderaan deze mail.

2. Ligplaats
Er was enige verwarring over de ligplaats. Hieronder zie je een plattegrond van de haven met daar onze ligplek voor 2021 aangegeven. Volgend seizoen krijgen we onze oude plek weer terug. Wanneer de aangewezen plek toch bezet blijkt te zijn op het moment van terugkomst, graag even contact opnemen met de havenmeester (binnenlopen of bellen: 0566 65 27 89), dan zullen zij de plek vrij maken en kunnen wij er als nog liggen.
ligplek2021
3. Bemanning gezocht
Wij hebben een aanvraag binnengekregen van iemand die graag een team-uitje wil organiseren op de Gudsekop, op vrijdagmiddag/avond 30 juli. Het gaat om 4 personen.
We zoeken alleen nog een schipper en een maat! Dus wie kan en wil, heel graag. Stuur dan voor a.s maandag (26 juli) een mailtje naar bestuur@gudsekop.nl. Als er maandag nog niemand zich gemeld heeft zullen we helaas nee moeten verkopen.

Verder zijn er nog een paar gaten in het vaarschema. Zie je nog een weekend/dag dat je kan/wil laat het ons ook zsm weten. Als er een vraagteken bij staat kan je die ook kiezen, dat zijn back-ups. En boeken omdat er al bemanning is maar je zo graag weer wilt varen kan natuurlijk ook :)

Dat was hem. Heel veel plezier weer op het water en tot snel!

Groetjes namens het bestuur,
Tjebbe

Link naar onderhoudssheet:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vdCTppQnAzfPEYR-7mbIRWxCO-Uez6XHtv1jiq0gaNE/edit?usp=sharing
instagram facebook email 
MailPoet