GBemanningsmail

15 april 2021
Hoi [subscriber:firstname | default:reader]!

Helaas, helaas, helaas. We zouden het zo graag willen allemaal, maar het zit er nog even niet in. Tot 16 juni blijft ons favo skûtsje hoog en droog op de bok liggen bij oom Herre.
Ondertussen is het bestuur wel aan het kijken naar alle mogelijkheden voor daarna. We houden jullie uiteraard op de hoogte. Hopelijk kunnen we in de zomer de eerste algen weer aan laten groeien.
Om daar klaar voor zijn moet het vaarschema natuurlijk wel optimaal gevuld zijn, daarom de vraag wie er kan schipperen/maten op de volgende data:

Schipper gezocht:
  • 16-22 augustus voor Elfstedentocht deel II. Of er met of tegen de klok wordt gevaren weten we niet, wel dat je het scheepje weer thuis mag brengen na twee weken de hort op.
Maat gezocht:
  • 10-11 juli voor een verhuurweekend met schipper Marjon,
  • 17-18 juli voor een weekend met open inschrijving en schipper IJsbrand,
  • 11-12 september voor een open inschrijving met schipper Ruud.
In de tussentijd willen we jullie nog even wijzen op de RoefZoom-sessies. Op zondagavond ongeveer 45 minuten virtueel bomen over Gudsevaren. Kijk hier voor het schema en om je in te schrijven. Ook is er nog ruimte in de online roef voor meer onderwerpen, dus als je nog wat wijsheid wilt delen meld je dan ajb bij Tjebbe (opleiding@gudsekop.nl).

Groetjes van het bestuur, en tot ziens in de roef of de zomer🤞!

Link naar googlesheet roefzoom:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yHk473l_1nncIXnH8-45yTp1Gi_4a0R5WO2VtSaNhjY/edit?usp=sharing


instagram facebook email 
MailPoet