Zin in Zeilen

Voorjaar 2022
Gudsekop 11-12 juli '15 (56)
Beste gudsekopper!

Na twee moeilijke jaren kunnen we deze Zin in Zeilen beginnen met goed nieuws: Door de aangekondigde versoepelingen lijkt het erop dat we een normaal vaarseizoen voor de boeg hebben! Wij zijn hier ongelofelijk blij mee en we hopen dat de Gudsekop lekker veel weekenden kan gaan varen. De Gudsekop is inmiddels opgetuigd en ligt weer op de oude vertrouwde ligplaats in Akkrum.

Er zijn nog veel momenten waarop je mee kunt varen. Zo zijn er open weekenden, waar je je los of met een paar vrienden voor in kunt schrijven. Je kunt dan lekker een weekend zeilen en je leert tegelijk nieuwe mensen kennen. Komend weekend (19-20 maart) is een open weekend met nog plek, dus grijp je kans en boek snel.


Er zijn ook trainingen waar je leert varen op de Gudsekop en uiteindelijk ook bemanning kunt worden. De eerstvolgende is een trainingstocht van 8-10 april. Kan je daar niet bij zijn? De andere trainingen dit jaar zijn met hemelvaart, in de zomer en in de herfst. Deze trainingen zijn voor niet-bemanningsleden vanaf dit jaar extra goedkoop: vanaf slechts 25,50 euro voor 3 of meer dagen intensief zeilen!

Ook is het mogelijk om met een groep de hele Gudsekop te huren. Hiervoor zijn er nog maar een paar plekjes beschikbaar komend jaar.

Ook hebben we een aantal bijzondere activiteiten op de planning staan: in augustus varen we in twee weken de gehele 11-stedentocht, in september doen we mee aan de wedstrijden in Goingarijp en in oktober hebben we het comfort-weekend, waarbij je ‘s avonds in een echt bed kunt overnachten. Bij al deze activiteiten is er nog meer dan genoeg plek!

Voor het volledige overzicht kun je kijken op www.gudsekop.nl/vaarkalender.

Wintervergadering
Tot slot nog een stukje terugblik: Op 15 januari hebben we de wintervergadering gehad. Ondanks dat de vergadering online was, zijn er een aantal goede discussies gevoerd. Met dank aan Ruud staat er een mooi verslag van de wintervergadering op de site: www.gudsekop.nl/wintervergadering-2022/

Tijdens de wintervergadering werd het duidelijk dat er in 2021 geen verlies is geboekt. Dit kwam onder andere door de vele donaties. Wil je nog een steentje bijdragen? Dan kan via www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=0B4MSPZvL1o3KOv170Qy6q8ml5uMDLEZHopelijk tot snel op de Gudsekop!

Groetjes van het bestuur,
Het bestuur
Bart, Diede, Fred en Reinder
Email Marketing Powered by MailPoet