Zin in Zeilen

Februari 2023
Gudsekop 11-12 juli '15 (56)
Beste gudsekopper!

We kunnen met zijn allen bíjna beginnen met aftellen naar de start van het vaarseizoen. En dit heerlijke voorjaarszonnetje van de afgelopen dagen nodigt toch uit om weer te gaan varen? Nog een klein maandje en dan kan het weer, dan ligt de Gudsekop weer opgetuigd in Akkrum, klaar voor heel wat mooie weekenden op en rond de Friese meren!

Vroegboekkorting
De vaarkalender op de website is ge-update, dus vanaf nu is het mogelijk om je weer in te schrijven voor open-weekenden en trainingen. Met de code 'Vroegboek2023' krijg je tot en met 8 maart 5% korting.

Open weekenden
De eerste open weekenden in de vaarkalender zijn:
18 -19 maart
25 - 26 maart
15-16 april


Trainingen
De trainingen zijn een leuk manier om te leren zeilen op een skûtsje! Ook dit jaar zijn deze voor niet-bemanningsleden weer voor een mooi prijsje te reserveren. Daarnaast hopen we natuurlijk dat zij-die-reeds-maat zijn, zich ook aanmelden. Want het blijft toch leuk om nieuwe dingen te leren en je zelf verder te ontwikkelen als maat/ schipper zijnde?!
De eerste trainingen in de vaarkalender zijn:
Pasen (7 t/m 10 april)
Hemelvaart (18 t/m 21 mei)

Donatie
Tot slot draait de Gudsekop natuurlijk ook deels op vrijwillige donaties. We zijn ontzettend blij met elke kleine en grote donatie en hopen dat ook u ook wat wil doneren. Doneren kan door hier te klikken.

We snappen dat u (ook) niet kan wachten om weer aan boord te stappen. Dus trommel je vrienden op, schrijf je in en hijs de zeilen!

Tot snel op de Gudsekop!


Groetjes van het bestuur,
Diede, Fred, Bart en Floor
Email Marketing Powered by MailPoet