Zin in Zeilen

Februari 2024
Gudsekop 11-12 juli '15 (56)
Beste gudsekopper!

We kunnen met zijn allen bíjna beginnen met aftellen naar de start van het vaarseizoen. Nog een klein maandje en dan kan het weer, dan ligt de Gudsekop weer opgetuigd in Akkrum, klaar voor heel wat mooie weekenden op en rondom de Friese meren!

Optuig- en inslingerweekend
Het weekend van 1-3 maart is wat óns betreft de start van het zeilseizoen, en we zouden het leuk vinden als je meehelpt en meezeilt! :) Vrijdags gaan we met z'n allen de Gudsekop optuigen, om zaterdag en zondag te kunnen genieten van een rustig Friesland dat ontwaakt uit z'n winterslaap. Een leuke open weekend om het zeilseizoen mee af te trappen!

Open weekenden
Naast het optuig- en inslingerweekend staan er nog meer open weekenden in de vaarkalender. Namelijk:
23 - 24 maart
4 - 5 mei

Trainingen
De trainingen zijn een leuke manier om te leren zeilen op een skûtsje! Ook dit jaar zijn deze voor niet-bemanningsleden weer voor een mooi prijsje te reserveren. Daarnaast hopen we natuurlijk dat zij-die-reeds-maat zijn, zich ook aanmelden. Want het blijft toch leuk om nieuwe dingen te leren en je zelf verder te ontwikkelen als maat/ schipper zijnde?!
De eerste training in de vaarkalender is een trainingstócht, met Pasen (29 mrt - 1 april). Gevolgd door de Hemelvaartstraining (9 - 12 mei).

We snappen dat u (ook) niet kan wachten om weer aan boord te stappen. Dus trommel je vrienden op, schrijf je in en hijs de zeilen!

Tot snel op de Gudsekop!


Groetjes van het bestuur,
Diede, Rinse, Bart en Floor
Email Marketing Powered by MailPoet