Zin in Zeilen

Nazomer 2021
IMG_5212
Beste gudsekopper!

Nu de lente vol van start is, de vogels fluiten, je de zonnebrand écht niet mag vergeten als je een dagje buiten bent en de dagen steeds langer worden is het volgens mij ook weer de hoogste tijd een update te sturen over alle leuke evenementen die er binnenkort aankomen.

Open weekenden
Er staat nog een open weekend in de vaarkalender. Namelijk:
1-2 juni

Trainingen
Detrainingen zijn een leuke manier om te leren zeilen op een skûtsje! Ook dit jaar zijn deze voor niet-bemanningsleden weer voor een mooi prijsje te reserveren. Daarnaast hopen we natuurlijk dat zij-die-reeds-maat zijn, zich ook aanmelden. Want het blijft toch leuk om nieuwe dingen te leren en je zelf verder te ontwikkelen als maat/ schipper zijnde?!

De eerstvolgende training in de vaarkalender is de zomertraining (17 juli - 21 juli), gevolgd door de Herfsttraining (17 - 20 okt)

Verhuur
Wil jij de Gudsekop graag huren? Lekker een weekend het water op met je maten? Of eens een familieweekend op een andere manier? We denken graag mee over de mogelijkheden, dus stuur vooral een mail naar bestuur@gudsekop.nl!

We snappen dat jij (ook) niet kan wachten om weer aan boord te stappen. Dus trommel je vrienden op, schrijf je in en hijs de zeilen!

Tot snel op de Gudsekop!


Groeten van het bestuur,
Diede, Bart, Rinse en Floor
Email Marketing Powered by MailPoet