Info over huren en boeken

De Gudsekop huren

De Gudsekop is ook te huur. Je vaart dan exclusief met jouw vrienden en/of familieleden. Wij zorgen voor een schipper en een maat. Jij zorgt voor maximaal 9 deelnemers (inclusief jezelf).

Als je de Gudsekop wilt huren, kun je dit het beste in november of december aanvragen. Op dat moment maken wij namelijk het vaarschema voor het volgende seizoen. Later in het seizoen kun je ook een aanvraag doen, maar dan zijn alleen nog maar de weekenden beschikbaar waarvoor nog geen andere boekingen zijn.

Het is ook mogelijk om de Gudsekop te huren en training te krijgen. In verband met de hoeveelheid persoonlijke aandacht raden we aan om een training tot 8 deelnemers te beperken. We zullen ons best doen twee trainingsschippers te regelen. Lees verder over trainingen op deze pagina.

Wil je een aanvraag doen? Mail dan naar boekingen@gudsekop.nl, dan helpen we je verder.

Open weekenden

Bij open weekenden schrijf je je alleen of met een paar vrienden of familieleden in. Zo kun je zeilen op de Gudsekop en leer je ook nog eens nieuwe mensen kennen.

Wij zorgen ervoor dat gedurende het hele vaarseizoen er open weekenden beschikbaar zijn. Wel kan het soms gebeuren dat een open weekend niet genoeg aanmeldingen krijgt en dan niet door kan gaan. Probeer dan als het kan toch nog een van je vrienden mee te nemen.

Je kunt je inschrijven voor een open weekend in het vaarschema.

Trainingen

Je kunt je ook inschrijven voor trainingen. Je leest hier meer over op deze pagina.

Andere nuttige info

Algemene voorwaarden

De beruchte kleine lettertjes. Je leest ze hier: Algemene Voorwaarden.

Verder zijn alle prijzen op deze site exclusief eten, drinken, brug- en liggeld, en onder voorbehoud van typefouten.

Studentenkorting

Als student krijg je maar liefst 20% korting op alle boekingen. Dat scheelt je al snel meer dan 10 euro! Deze korting geldt ook als je als studentengroep de Gudsekop huurt.

Wil je van deze korting gebruik maken? Vermeld dan bij je boeking je studentnummer en neem je studentenpas mee naar de activiteit.

Solidariteitsfonds

Wij vinden dat iedereen een training op de Gudsekop moet kunnen volgen, ongeacht financiële situatie. Wil je graag een training volgen, maar heb je hier niet het budget voor? Dan kun je gebruik maken van het solidariteitsfonds. Lees hier meer over op de pagina van het Solidariteitsfonds.

Vragen?

Neem vooral contact op via boekingen@gudsekop.nl. Wij helpen je graag verder!