De Gudsekop
Zeilen op een
originele platbodem

Huren van skûtsje de Gudsekop

De Gudsekop is ook te huur. Je vaart dan exclusief met jouw vrienden en/of familieleden. Stichting de Gudsekop zorgt voor een schipper en een maat. Jij zorgt voor maximaal 9 deelnemers (inclusief jezelf).

Het huren van de Gudsekop is (gedurende het zeilseizoen) mogelijk voor weekenden waarvoor nog geen andere boekeningen zijn. In december en januari maken we de vaarkalender voor het komende zeilseizoen. We raden je aan ons voor de kerst te laten weten dat je interesse hebt in verhuur (en bij voorkeur voor welk weekend). Op die manier kunnen wij je aanvraag meenemen in de planning. Doe een aanvraag voor huur van de Gudsekop .

Huren én trainen

Het is ook mogelijk om de Gudsekop te huren en training te krijgen. In verband met de hoeveelheid persoonlijke aandacht raden we aan om een training tot 8 deelnemers te beperken. We zullen ons best doen twee trainingsschippers te regelen. Indien twee trainingschippers beschikbaar zijn, is het ook mogelijk om een training bijvoorbeeld 4 dagen te laten duren in plaats van een weekend. Lees verder over platbodemtrainingen .

Prijzen en voorwaarden

Het huren van de Gudsekop kost per weekend € 585 (laagseizoen) of € 630 (mei, juni en september). Jullie zijn dan vanaf vrijdag 21:00  welkom en zondag rond 17:00 uur zijn we weer terug in de haven. Als studentengroep krijg je 20% korting. Wil je van deze korting gebruik maken? Vermeld dan bij je boeking de studentnummers en neem de studentenpassen mee naar de activiteit.

Een boeking is definitief zodra je van ons een bevestiging hebt ontvangen. Bij annulering worden er kosten in rekening gebracht. Lees de algemene voorwaarden (inclusief annuleringsregeling) . Alle prijzen zijn exclusief eten en drinken (je betaalt ook het eten voor de schipper en de maat), brug- en liggeld.

Vragen over huren van skûtsje de Gudsekop

Heb je vragen over het huren van de Gudsekop? Gebruik daarvoor ook het formulier voor een huuraanvraag .


© stichting de Gudsekop | privacyverklaring | English - Deutsch - Francais - Español | Facebook