Verhuuraanvragen voor 2022 zijn weer mogelijk

Hoewel de onzekerheid die Corona geeft blijft voortduren, willen we toch alvast een nieuw vaarschema voor 2022 gaan samenstellen. Ook nu is het mogelijk om aan te geven welk weekend je wilt huren. Omdat het altijd een flinke opgave om zoveel mogelijk huuraanvragen in te kunnen plannen, hebben we weer een schema gemaakt met de beschikbare weekenden. Dat schema vind je hier.
In het schema staan in het rood de momenten die (voorlopig) niet beschikbaar zijn, bijvoorbeeld doordat er dan een training plaatsvindt.

Om iedereen een eerlijke kans te geven, behandelen we alle huuraanvragen die voor 2 januari worden ingediend alsof ze tegelijk zijn binnengekomen. Momenten waarvoor al een aanvraag is ingediend zijn in het schema oranje. Je kunt nog steeds voor dat moment een aanvraag indienen, maar om de verhuurindeling zo makkelijk mogelijk te maken, vragen we je om waar mogelijk je verhuur op de groene momenten aan te vragen. We verzoeken je om bij je aanvraag minimaal twee voorkeursmomenten door te geven.

Na 2 januari worden jullie verhuuraanvragen voorlopig vastgesteld. In verband met het vinden van bemanning wordt de aanvraag pas eind januari definitief (voor zo ver dat kan qua Corona).

De huurprijzen voor volgend jaar zijn (onder voorbehoud) €675,- voor 2 dagen laagseizoen (maart, april, juli, augustus en oktober) en €765,- voor 2 dagen hoogseizoen (mei, juni en september).

Je kunt aanvraag doen door een mail te sturen naar penningmeester@gudsekop.nl .